Sant Llorenç promociona els seus vins i la seva cuina amb un nou ViArt

06/04/2018 - 08:08h
Sant Llorenç d’Hortons se suma aquest cap de setmana a l’exitosa fórmula de maridar vi i cultura per promocionar el territori. El municipi acull demà i diumenge una nova edició del ViArt, el festival que aposta pels vins ecològics i artesanals com una bona eina per donar a conèixer el municipi.

Enguany seran una desena els cellers que participaran en la mostra, que el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, inaugurarà demà dissabte a les 10 del matí. La fira també comptarà amb la presència de set restauradors. Una de les activitats més destacades en temàtica vinícola que es farà durant el cap de setmana serà el maridatge de diversos vins de la mostra amb receptes proposades pels establiments, que conduirà l’enòleg Xavier Roig de Cal Feru de Sant Sadurní. El tast es farà a les 2 del migdia i cal inscriure’s-hi prèviament.
 
En l’àmbit de la cultura, és rellevant la celebració de la Festa de la primavera de l’Escola Municipal de Música de l’Alt Penedès (EMAP), que a partir de dos quarts d’11 del matí inclourà les actuacions dels alumnes del centre.
 
 
La música serà també protagonista a la tarda, amb la flashmob que ha preparat l’Espai Banjara Estudio, i que es podrà veure a tres quarts menys cinc de 7. El programa també inclou el concert de Pau Alabajos, que a les 10 de la nit oferirà un recital a la Sala en el marc del festival BarnaSants.
 
El concurs de pintura ràpida, un curs de pintura amb vi o la caminada “Del pagès al celler” acabaran de farcir de propostes el cap de setmana.

També et pot interessar

Comentaris