Biomassa Gran Penedès amplia les seves instal·lacions

Avatar
10/11/2017 - 09:33h

PUBLIREPORTATGE
L’augment de la sensibilització pels temes medi ambientals ha fet que cada vegada hi hagi més ciutadans que opten per les energies renovables. Els anys d’experiència acumulats en l’ús d’aquests tipus de sistemes, juntament amb la confiança que han anat adquirint els usuaris, ha fet que la implantació d’aquest model energètic vagi a l’alça.

A la Vegueria del Gran Penedès, si hi ha un establiment que sigui referència en la matèria, aquest és Biomassa Gran Penedès. Amb més d’una dècada d’experiència en el sector, l’empresa ha ampliat recentment el negoci, per poder oferir un millor servei als seus clients. La firma s’ha traslladat una mica més amunt de l’Avinguda Barcelona (ha passat del número 33 al 63), i ha triplicat els metres d’exposició que tenia fins ara.
 
 
La nova botiga compta amb un espai molt ampli, on hi ha exposada bona part dels sistemes energètics que instal·la el negoci. Un dels seus punts forts és que, a més del servei d’instal·lació, a Biomassa Gran Penedès assessoren el client i li ofereixen un complet servei postvenda.
 
A l’establiment vilafranquí estan especialitzats en cinc tipus de renovables: l’aerotèrmica (que fa servir el vent per crear energia), la fotovoltaica, la tèrmica i la termodinàmica (que es nodreixen totes del sol, però estan destinades a usos diversos que van, des d’escalfar aigua fins a la generació d’electricitat) o la biomassa, que fa servir la matèria orgànica com a font energètica.
 
 
L’empresa ofereix diversos tipus de sistemes per generar energia, com les calderes de biomassa o tradicionals plaques fotovoltaiques, que es recomanen, sobretot, per a habitatges aïllats. Una de les novetats que es pot trobar a la botiga és una cuina que funciona amb matèria orgànica (pèl·lets, pinyols d’oliva o pela d’ametlla), i que marida la manera més tradicional de cuinar amb una imatge moderna i sofisticada.
 
Un dels avantatges més coneguts de l’ús de les “energies netes” és l’estalvi econòmic que suposa fer-les servir, a banda del fet que no generen cap mena de dany al planeta.
 
A més de canviar de local, Biomassa Gran Penedès també ha renovat les darreres setmanes la seva pàgina web, on es poden trobar la gran quantitat de productes que ofereix, així com una explicació dels diversos tipus d’energia que es poden generar usant-los. Són molt actius a les xarxes social com Facebook, Instagram i Youtube on penjen moltes fotos i vídeos de les seves instal·lacions. L’adreça és www.biomassagranpenedes.com.
 
ADREÇA
 
Biomassa Gran Penedès
Avinguda Barcelona, 63
Vilafranca del Penedès
Tel. 935 386 712
www.biomassagranpenedes.com

També et pot interessar

Comentaris