El xef Jordi Cruz i la periodista Marta Torné, nous ambaixadors del cava

29/09/2017 - 08:00h

La Confraria del Cava Sant Sadurní ha fet públics aquesta setmana els detalls de la 36a Setmana del Cava, una iniciativa que aquest any s’ha marcat com a principal objectiu consolidar la figura dels Ambaixadors del Cava, el reconeixement que es va crear el 2016 per posar en valor destacades personalitats de la societat i que aquestes, alhora, difonguin la cultura del Cava.

Si l’actor Roger Coma i la nedadora de sincronitzada Gemma Mengualvan ser elsprimers a rebre aquest honor, enguany els escollits han estat Jordi Cruz, el popular cuiner i presentador del programa Masterchef i l’actriu i presentadora catalana Marta Torné. Ambdós seran investits Ambaixadors del Cava el dissabte 7 d’octubre a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní. L’acte en què Cruz i Torné seran homenatjats tindrà lloc a peu de plaça (i no al balcó de la casa de la vila) amb la finalitat d’acostar, encara més, aquest acte de la Setmana del Cava als ciutadans.

(googleads center}

El reconeixement de Jordi Cruz i Marta Torné es farà en el marc de la inauguració de la 36a Setmana del Cava, que començarà a les 20 h i que enguany comptarà amb una presentadora d’excepció, la periodista de TV3, Ana Boadas. El pregó de la Setmana del Cava anirà a càrrec del Senyor Bohigues (alter ego d’Eduard Biosca a l’emissora RAC 1) i serà preludi del l’homenatge que la Confraria del Cava ha preparat per a la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní, que aquest 2017 ha estat reconeguda per la Generalitat com a Festa Popular d’Interès Nacional.

(googleads center}

Després, es nomenaran els nous Ambaixadors del Cava. Per finalitzar l’acte, la Confraria del Cava tornarà a proposar un brindis conjunt amb tots els majors d’edat que estiguin a la plaça, que es rubricarà amb una foto històrica a la capital del cava. L’any passat van ser més de 1.500 les persones que s’hi van sumar, i en aquesta edició l’objectiu és augmentar la participació.

Pots llegir la notícia completa en aquest enllaç.

També et pot interessar

Comentaris