Els tiquets de degustació del Cavatast es podran comprar anticipadament

15/09/2017 - 07:28h
L’Ajuntament de Sant Sadurní ha donat a conèixer aquesta setmana algunes de les novetats que inclourà enguany la mostra de caves i gastronomia, Cavatast, que es farà del 7 al 9 d’octubre a Sant Sadurní. Un dels canvis més destacats, i que a priori suposarà una millora substancial en el desenvolupament de la fira, és que a partir d’aquest any els tiquets degustació de la mostra es podran comprar anticipadament, via internet.

Els darrers anys, els visitants al Cavatast s’havien trobat amb llargues cues a les taquilles de venda de tastos, sobretot en hores punta. Amb aquesta novetat, es vol evitar aquesta acumulació de gent i millorar així l’experiència de les persones que vulguin gaudir de la iniciativa. Els tiquets, que es vendran del 26 de setembre i fins al 6 d’octubre al mateix preu que a la taquilla de la mostra, es podran recollir -juntament amb la copa- a la Fassina de Can Guineu en els horaris habituals d’obertura de l’oficina de turisme.
 
 
Una altra de les millores que introduirà la mostra de caves d’aquest any és l’ampliació de l’oferta de tastos i maridatges. Per primera vegada, la xifra s’elevarà fins a 12. L’any passat les places disponibles per a aquestes activitats es van esgotar totes, i per això des de l’organització s’ha decidit ampliar les que es posaran a disposició del públic. Els tiquets per participar en les diferents propostes es podran començar a adquirir dimarts, a la Fassina, trucant al telèfon 938.913.188 o a través de turisme@santsadurni.cat.
 
Canvis a la botiga
Finalment, una de les darreres novetats que s’han avançat de la mostra d’enguany -la presentació del Cavatast no es farà fins dilluns al matí- és que canvia la ubicació de la botiga dels caves de la fira, que estarà situada a tocar dels estands de la mostra, al mateix recinte firal. La botiga serà gestionada per Cellers Cal Feru. Amb aquesta modificació es busca que els visitants tinguin més comoditat per accedir a l’espai.
 
 
El que repeteix enguany és el servei d’informació sobre la mosta a través de Whatsapp (al telèfon 670.063.699), que estarà operatiu a partir del 18 de setembre.

També et pot interessar

Comentaris