Vallformosa nomena a Marta Vidal nova directora general de la companyia

28/06/2017 - 07:12h
El celler Vallformosa segueix el seu procés de professionalització estratègic, nomenant a Marta Vidal Ollé nova directora general de la companyia, càrrec que es va fer efectiu el passat mes de maig.

Marta Vidal, executiva de 32 anys, amb una destacada carrera en el sector financer, s’incorpora a Vallformosa per liderar el repte de convertir-la en el 

referent per la seva professionalització, transparència i capacitat de connectar amb el client.
 
Actualment, Vallformosa, amb les marques Vallformosa Cava, Gran Barón, Mistinguett i Domènech Vidal, és el quart productor de cava del món, i líder de vendes a Benelux, principal mercat d’exportació. 
 
El  procés  de  professionalització va començar el 2011 amb l’adquisició d’una part majoritària de la companyia a la família Domènech, per part del fins llavors director general Vicenç Vidal. Aquest procés va continuar amb un pla de reestructuració financera i de modernització de la companyia, de la mà de l’advocat Josep Graells March, Soci fundador de Graells March Advocats, despatx especialitzat en estratègia i reestructuració d’empreses familiars.
 
 
Al novembre de 2016  Josep Graells es va incorporar amb el seu Family Office a l’accionariat de Vallformosa, actualment presideix el Consell d’Administració i representa la majoria del capital.
 
Un dels primers reptes de la nova CEO i l’equip directiu, és l’elaboració d’un Pla Estratègic amb l’objectiu  no  només de  créixer en  diferents mercats  i  incorporar  noves  marques  sinó  també definir  un  nou  posicionament corporatiu que cerca transformar el panorama actual del sector. 

També et pot interessar

Comentaris