La Guia d’Enoturisme del Penedès rep el premi a la Millor Guia d’Enoturisme d’Espanya

21/12/2016 - 10:36h

El jurat de The Gourmand Awards ha anunciat que la Guia d’Enoturisme del Penedès ha rebut el premi nacional en la categoria Best Wine Tourism Book. El llibre, obra del sociòleg i escriptor Lluís Tolosa, es va presentar dilluns i reivindica el potencial de la DO Penedès amb 210 establiments del territori i més de 500 vins i caves. El president del jurat Gourmand World Cookbook Awards ha dit que “Lluís Tolosa és un dels millors escriptors del vi d’Europa, amb un enfocament sobre Catalunya, i expert en tots els vins d’Espanya. És independent i molt professional. Aquesta nova guia és un veritable plaer”.

Des d’enoturismePENEDÈS s’han mostrat molt satisfets amb aquest premi “un reconeixement merescut a la gran tasca que ha dut a terme en Lluís Tolosa, amb l’edició de la Guia d’Enoturisme del Penedès i també, un premi pel Penedès, que dia a dia treballa per posicionar el territori com a destinació enoturística”, han dit des de l’administració.

Aquesta guia ha rebut el suport  de  Diputació de Barcelona, Denominació d’Origen Penedès, Diputació de Tarragona i enoturismePENEDÈS, a més d’altres entitats del territori.

Després d’aquest premi, la Guia d’Enoturisme del Penedès competirà amb guanyadors d’altres països, pel reconeixement de “The Best in the World”, els resultats s’anunciaran el pròxim mes de maig a la Cerimònia anual de Gourmand Awards a Yantai, Xina. 

També et pot interessar

Comentaris