El popular xef Jordi Cruz dirigirà un tast maridatge a la Verema Solidària del Penedès

07/09/2016 - 09:39h
El xef de l’ABaC Restaurant, Jordi Cruz, col·laborarà amb la Verema Solidària que tindrà lloc el pròxim 25 de setembre a les vinyes de Finca Parera, a Sant Llorenç d’Hortons, coordinant el menú de  verema de tots els participants. Amb dues estrelles Michelin, Cruz dirigirà també un tast-maridatge per als participants més sibarites i solidaris de Verema Solidària, aquells qui fan aportacions econòmiques destacades per finançar projectes d’entitats socials del territori. La sessió enogastrònomica amb el xef Jordi Cruz tindrà lloc el pròxim mes de març en un espai encara per determinar de la ciutat de Barcelona.

Tothom que vulgui  participar amb  la Verema Solidària ho pot fer amb diferents modalitats de col·laboració. L’Experiència Verema, amb tast-maridatge, que inclou fer la verema el 25 de setembre, l’ampolla de vi de la collita solidària i el tast maridatge exclusiu amb Jordi Cruz. De les 10 entrades que hi ha disponibles a 95 euros, només en queden 2 de disponibles. Un cop s’esgotin, se’n posaran  10  més a la venda però ja a un preu superior, de 125 euros. 
Bona recaptació
En menys d’una setmana, s’han recaptat més de 1.600 euros per finançar el projecte solidari, però encara hi ha disponibles 150 entrades per participar a la Verema Solidària amb diferents tipus de col·laboració: la “Fila zero”, amb una aportació de 10 euros o més, sense fer la verema;  les experiències de verema individuals a partir de 35 euros, o els paquets per a grups i  famílies d’entre els 80 i 120 euros, respectivament, totes amb verema i les respectives contrapartides. 
Aquesta setmana, a més, a la plataforma Goteo.org. s’han posat en marxa noves modalitats de col·laboració, que es poden consultar a la pàgina web veremasolidaria.org. Els beneficis que es recullin seran per Càritas Sant Feliu de Llobregat i l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf.
 
Es busquen sommeliers
L’organització de la Verema Solidària a fet una crida perquè tots els sommeliers voluntaris que ho desitgin s’impliquin amb l’activitat, donant instruccions als participants sobtre com s’ha de veremar manualment. Els interessats poden consultar les condicions a l’enllaç https://gallery.mailchimp.com. 02aaf8f309be3ef87e2a569d0/files/sommeliers_voluntaris.pdf.
 

També et pot interessar

Comentaris