El Corte Inglés es ven la plataforma logística oberta a la Bisbal el juliol

11/08/2016 - 16:17h
El grup comercial El Corte Inglés ha encarregat a l’entitat financera nord-americana Morgan Stanley que busqui inversors interessats en l’adquisició d’un total de 38 actius del grup per mirar de reduir el seu deute i a la comarca del Baix Penedès ha causat molta sorpresa que s’hi inclogui la flamant plataforma logística que va obrir tot just la darrera setmana del mes de juliol al polígon industrial Les Planes Baixes de la Bisbal del Penedès.

Aquest magatzem gegantí, amb una superfície de més de 45.000 metres quadrats ubicat en uns terrenys d’aproximadament 230.000 m2 i que hauria de complementar el centre logístic que El Corte Inglés té des dels anys setanta del segle passat a Montornès del Vallès, dóna feina en una primera fase a unes 70 persones i encara no és plenament operatiu. De fet, no funcionarà a ple rendiment fins el mes de setembre que ve.
 
La notícia de la venda del centre logístic de la Bisbal del Penedès, les obres del qual van iniciar-se fa anys i que també durant anys van romandre aturades, la va donar aquest dimarts el diari econòmic “Expansión”. Segons aquesta font periodística, El Corte Inglés ha decidit buscar inversors per mirar de desfer-se d’un total de 33 actius que sumen una superfície total d’aproximadament mig milió de metres quadrats i també vol vendre’s 5 terrenys per construir. El conjunt d’actius posats a la venda estarien valorats entre 200 i 300 milions d’euros.
 
El termini per presentar ofertes per adquirir la plataforma d’El Corte Inglés a la Bisbal del Penedès i la resta d’actius en venda s’allargarà tot just unes setmanes, fins a final de setembre.

També et pot interessar

Comentaris