El claustre de Sant Francesc acull demà una nova Nit dels Xarel·los

17/06/2016 - 09:36h
Vilafranca acollirà demà dissabte a partir de les vuit del vespre la vuitena edició de la Nit dels Xarel·los que, per tercer any consecutiu, tindrà lloc en un espai tan emblemàtic com és el claustre Sant Francesc. L’objectiu principal que té la jornada d’enguany és consolidar-se i seguir creixent cap a mar. Per aquest motiu s’ha fet més promoció a tota la zona costanera del Garraf.

El restaurant El Gat Blau, com a organitzador, i la DO Penedès proposen una nit d’estiu per gaudir dels vins xarel·los i de la gastronomia del Penedès acompanyats de bona música i bon ambient. Les portes del claustre de Sant Francesc s’obriran a les 8 del vespre i no tancaran fins a les 12 de la nit, de tal manera que -un cop s’hagi comprat el tiquet d’accés- tots els assistents poden entrar i sortir sense cap problema.
La jornada de demà permetrà provar les últimes propostes de xarel·lo dels 11 cellers participants, gaudir dels plats preparats per a l’ocasió pel restaurant El Gat Blau i un ampli ventall de formatges de Xerigots. Olga Guasch, del Gat Blau, ha explicat que es podran tastar 19 varietats diferents de xarel·lo. Els cellers que hi participaran són: Albet i Noya, Nadal, Martí Serdà, Colet Viticultors, Oriol Rossell, Trias Batlle, Pinord, Can Descregut, Jean Leon, Sumarroca i Castell de Pujades.
L’entrada al claustre valdrà 10 euros i inclourà quatre degustacions, dos plats i dos vins, i una copa de regal. A més es vendrà un tiquet amb tres repeticions per 5 euros. Els tiquets es podran adquirir anticipadament a la Formatgeria Xerigots i al restaurant El Gat Blau i el mateix dia al claustre de Sant Francesc.
La Nit dels Xarel·los vol ser una festa per als sentits, adreçada a un públic de totes les edats, també familiar, i amb inquietuds de descoberta gastronòmica. 

També et pot interessar

Comentaris