Pere Bonet: “La categoria Paratge Qualificat neix per fer justícia al cava”

17/06/2016 - 07:25h
El Consell Regulador del Cava ha fet un pas més en el seu afany per col·locar el cava al capdamunt de l’escala qualitativa dels productes vinícoles d’arreu del món. Ja fa molts mesos, Pere Bonet, president del CR Cava, va anunciar que l’administració treballava en la creació d’una nova categoria per denominar els caves més excel·lents, una mesura que finalment s’ha traduït en la presentació del qualificatiu Cava de Paratge Qualificat.

Conscients de la importància que aquesta nova categoria pot tenir per al sector del cava, el Consell Regulador va escollir l’emblemàtic Palau de la Música de Barcelona per presentar la nova categoria, en un acte que va comptar amb la presència d’un nombrós grup de periodistes internacionals.
Pere Bonet, que ha estat un dels majors impulsors d’aquesta iniciativa, va presentar el nou distintiu deixant clar que no es tracta d’una denominació diferent, sinó que s’afegeix als productes que ja s’elaboren dins la DO Cava. Bonet va recordar algunes de les xifres estratosfèriques que ha registrat el sector (com els 244 milions d’ampolles que va vendre l’any passat, o els 160 milions que va exportar), abans de deixar clar que malgrat ser els que més venen a l’exterior “encara s’ha de fer molta feina per millorar el posicionament dels nostres productes”, va dir el president.
 
 

També et pot interessar

Comentaris