Darrer acte pel desè aniversari de l’Institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès

27/05/2016 - 07:30h
L’Institut Coster de la  Torre de la Bisbal del Penedès celebrarà el pròxim 17 de juny, a les 9 del vespre, un sopar que comptarà amb alumnes, professors, pares i mares que han passat  pel centre d’educació secundària al llarg dels seus 10 anys d’existència. Serà l’acte que posarà punt final als esdeveniments de celebració d’aquesta efemèride.

L’institut bisbalenc va obrir les portes el curs 2005-2006 i, fins al moment, més d’un miler d’alumnes ja hi han cursat els seus estudis. Per celebrar-ho, al llarg d’aquest  any acadèmic s’han realitzat diferents actes commemoratius amb el suport de tota la comunitat educativa. 
 
Entre  d’altres, destaquen  la  realització  d’una  instantània  a  partir  d’un  mosaic  humà  gegant, la gravació d’un  lipdub  amb  tots  els  alumnes (vegeu-lo a www.youtube.com/watch?v=4vfrmV-Pf88), una mostra  fotogràfica,  un  concurs  de lutiers  (d’artesans, en  aquest  cas  alumnes, que  construeixen, restauren  i  reparen  tot tipus d’instruments) i un mural commemoratiu exposat al pati de l’institut.
 
L’acte final serà un sopar  amb  festa posterior  al mateix  Institut Coster de la Torre. Els tiquets del sopar, a un preu de 12 euros, es  poden  adquirir  al mateix  centre  o  a través de les institucions que hi col·laboren: l’AMPA, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès o la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris