La Confraria del Cava investeix a Màlaga la cantant Estrella Morente

14/04/2016 - 16:38h

La Confraria del Cava celebrarà diumenge al vespre una nova edició de la seva tradicional Investidura Primaveral, que en aquesta ocasió -i com a novetat- coincidirà amb el Saló Premium que el Consell Regulador del Cava organitza dilluns a Màlaga. L’acte es farà a l’Hotel Barceló de Màlaga, i tindrà com a principal protagonista la cantautora Estrella Morente, que juntament amb sis personalitats més serà investida Confrare de Mèrit.

Morente és una de les veus més destacades del flamenc actual. Filla del també cantant Enrique Morente, va debutar amb només 16 anys i ja ha editat una bona colla de treballs discogràfics. Ha participat en la banda sonora d’importants títols del cinema espanyol, com “Sobreviviré”, d’Alfonso Albacete i David Menkes o “Buñuel y la mesa del rey Salomón” de Carlos Saura. Al llarg de la seva carrera ha guanyat un premi Ondas i ha estat candidata diverses vegades als Latin Grammy.

Juntament amb Estrella Morente, també seran investits: Luís Manoja, president dels Sumilleres de Málaga; Antonio Jesús Pérez Reina, director de la Guia Akatavino; Pablo Amate, periodista; Enrique Belver, periodista del Diario Sur; Esperanza Peláez, periodista del Diario Sur, i Manuel Balanzino, sommelier, xef i assessor gastronòmic.

En representació dels cellers que seran presents a l’acte també s’investiran diferents persones vinculades al sector.

També et pot interessar

Comentaris