Anna Mongay, autora del cartell de Sant Jordi de la Confraria del Cava

08/04/2016 - 08:34h
La Confraria del Cava tornarà a celebrar la Diada de Sant Jordi repartint 8.000 punts de llibre i cava. Sota el lema “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava”, la iniciativa es va crear l’any 2014 en col·laboració amb l’emissora de ràdio RAC1, que també participa en la campanya d’enguany. Qui també s’ha tornat a implicar amb l’acció és el Gremi de Llibreters de Catalunya. Antoni de la Rosa i Torelló, president de la Confraria del Cava; Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya, i Patrici Tixis, president de la Cambra del Llibre de Catalunya, ja han brindat per l’acord.

Com l’any passat, l’acció proposa que totes les persones que el 23 d’abril comprin el seu llibre a alguna de les llibreries de l’entorn del Palau Robert de Barcelona (l’espai on RAC1 emetrà en directe el programa especial de la Diada) seran obsequiades amb un punt de llibre de la Confraria, que també servirà com a val per a una copa de cava. Les copes se serviran en un estand ubicat al mateix Palau Robert. 
Dibuix d’autor
La novetat de la campanya d’enguany és que el disseny del punt de llibre s’inspirarà en el dibuix que la penedesenca Anna Mongay ha creat per fer difusió de la campanya. A la imatge es pot veure un simpàtic drac, acompanyat de la tradicional rosa i el llibre a una mà, i una copa de cava a l’altra.  

També et pot interessar

Comentaris