Artur Mas, a favor que es lliuri la Creu de Sant Jordi als Tastavins Penedès

24/03/2016 - 11:36h
L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, s’ha sumat al reguitzell de persones i entitats que ja han donat el seu suport als Tastavins Penedès perquè se’ls concedeixi la Creu de Sant Jordi. Mas manté un estret vincle amb l’entitat penedesenca, de la qual és Acadèmic d’honor. A més, l’expresident fa anys que participa en el dinar de treball del Banc Sabadell Vijazz Penedès i, de fet, fa pocs mesos va visitar l’espai Penedès.

En relació amb el festival de vi i música jazz que organitzen els Tastavins, Artur Mas ha confirmat que serà la persona que s’encerregarà d’inaugurar la desena edició del certamen, que tindrà lloc de l’1 al 3 de juliol a Vilafranca. Tal com han avançat els Tastavins, enguany la iniciativa es presenta carregada d’activitats.
Les primeres dades
 
La setmana passada, els organitzadors del Vijazz ja van fer públic que Dee Dee Bridgewater i Richard Bona seran els caps de cartell del festival d’enguany, però encara es manté la incògnita sobre moltes altres qüestions relacionades amb la iniciativa.
 
Entre les novetats que ja s’han donat a conèixer, destaca que els expositors a la fira de vins ja no tindran limitació a l’hora de portar referències de cava a la mostra (l’any passat només en van poder presentar dues), o que es repensarà la ubicació de l’escenari de la rambla Sant Francesc. Segons va explicar Joan Tarrada al 3d8, aquest no acabava de complir amb la funció que es volia donar a l’espai, i és per això que es vol optar per donar un altre ús a la via vilafranquina. 
 
Per altra banda, els Tastavins també van confirmar fa dies que s’habilitaran altres ubicacions per celebrar-hi concerts, com el Claustre de Sant Francesc de Vilafranca que acollirà algunes de les veus femenines del jazz més reconegudes.

També et pot interessar

Comentaris