Sant Sadurní inaugura un llarg cap de setmana de Festival Decanta

18/03/2016 - 11:06h

Sant sadurní ha inaugurat aquest dijous el cap de setmana del festival de música i vins i caves d’autor, Decanta, a la Taverna Musical interactiva de Cal Feru. Amb dues edicions a l’esquena, el Decanta emprèn l’edició 2016 amb la incorporació de Sant Llorenç d’Hortons a la ja consolidada proposta de la capital del cava. Músics i cellers amb noms consolidats i d’altres de més emergents, dues presentacions de llibres -una d’elles doble-, visites a cellers i la mateixa taverna musical interactiva, conformen aquesta tercera edició. De nou els vins, els caves, la música i els seus autors es troben per construir els concerts d’aquest festival que any rere any creix en nombre d’assistents.

L’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Ferrer iXavi Roig en nom de Cal Feru van obrir el festival, agraint la col·laboració de totes les entitats i empreses que el fan possible, posant en valor un any més aquesta col·laboració público-privada que fa que cada any el festival tingui més potencial i, com va dir Maria Rosell: “Si anem junts, serà tot molt més fàcil”. Una bona representació del consistori sadurninenc, col·laboradors, elaboradors de cava i representants d’entitats diverses van ser presents a l’acte inaugural.

Xavi Roig, des de la il·lusió i l’entusiasme, va agraïr de nou la col·laboració de tantes persones que fan possible que Sant Sadurní i Sant Llorenç puguin portar figures de la qualitat de Maria del Mar Bonet, entre moltes altres, i va explicar el funcionament de la taverna interactiva, donant-la per inaugurada amb el tast de vins i caves maridats amb música del grup Àrid, que hi serà present tot el cap de setmana.

El festival Decanta està organitzat per la botiga especialitzada en vins i caves de Sant Sadurní Cal Feru juntament amb l’empresa de gestió cultural Alter Sinergies amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia  i l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons i el patrocini de les empreses especialitzades en el sector vitivinícola.

També et pot interessar

Comentaris