Cellers Torres s’implica amb la Marató de TV3 amb una jornada solidària

19/11/2015 - 15:10h
Cellers Torres torna a participar, a través de la seva Fundació i per segon any consecutiu, en La Marató de TV3 i organitza el pròxim dissabte, 28 de novembre, de les 11 del matí a 2/4 de 8 de la tarda, al Centre de Visites de Pacs del Penedès, una gran jornada solidària, en un ambient festiu i familiar amb música en directe i activitats per a tots els públics. Els diners que es recaptin aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l’obesitat, les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

Les activitats són moltes i variades i inclouen tallers de maridatge, cursos d’iniciació al tast, tastos de vins monovarietals i escumosos, maridatges de vins amb sushi, formatges o pernils i tallers infantils per descobrir el món de la vinya i el vi, entre d’altres. Els preus van des dels 6 als 30 euros i les places són limitades. Les reserves per aquestes activitats ja es poden realitzar a través del web www.clubtorres.com.
 
Els visitants també podran degustar vins i tapes al llarg de tot el dia, comprar llibres de segona mà, participar en el sorteig de nombrosos premis i gaudir de l’actuació castellera dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove, els Xicots i els Falcons, que donarà el tret de sortida a aquesta jornada solidària en què col·laboren una cinquantena d’empreses i entitats.
Autocars des de Vilafranca
L’accés a les instal·lacions és gratuït. Per facilitar el desplaçament dels visitants, s’habilitarà un servei gratuït d’autobús des de l’estació de Vilafranca (C/Comerç 22) al Centre de Visites de Torres a Pacs del Penedès. Els horaris de sortida dels autobusos cap a Pacs seran a les 11 i a 2/4 de 2 del migdia i els de tornada cap a l’estació seran a 2/4 de 3 i a les 8 de la tarda.
 
L’any passat, més de 500 persones van participar en la jornada solidària organitzada pels Cellers Torres en el marc de La Marató de TV3 i l’import aconseguit va superar els 4.000 euros.

També et pot interessar

Comentaris