L’equip nacional de gimnàstica rítmica, protagonista de l’anunci de Freixenet

19/10/2015 - 16:18h

freixenet spotL’equip nacional de gimnàstica rítmica serà qui felicitarà enguany el Nadal en el popular anunci de Freixenet. Després d’haver estat durant dos anys commemorant el centenari de l’empresa penedesenca – amb bombolles històriques el 2013 al Liceu de Barcelona i des de Sant Sadurní amb María Valverde i David Bisbal el 2014- el celler sadurninenc recupera aquest 2015 la tradicional bombolla de Carta Nevada.
Així enguany tornen a optar per una bombolla coral representativa dels valors que Freixenet persegueix en l’elaboració dels seus caves: saber fer, buscant l’excel·lència sense regatejar esforç per aconseguir l’èxit.

Així, en aquesta ocasió es tracta d’un equip de bombolles dignes successores de les que fins ara han estat les més valorades de la història: les de natació sincronitzada i que van ser protagonistes dels anuncis del 2008 i 2009. Enguany la bombolla s’encarna en les esportistes que formen l’equip nacional de gimnàstica rítmica, que acaben d’aconseguir la seva classificació pels jocs olímpics de Río de Janeiro 2016 i també han aconseguit medalla de bronze en el Campionat del món de Stuggart d’aquest any.

L’equip està integrat per Alejandra Quereda, Elena López, Sandra Aguilar, Lourdes Mohedano, Artemi Gavezou i Lidia Redondo, un extraordinari grup de bombolles per aquest 2015. Per a Freixenet és un honor poder comptar amb elles per a oferir a tothom el tradicional brindis amb els seus millors desitjos de Nadal.

Segons s’ha explicat durant la presentació dels protagonistes de l’anunci, per l’empresa és una satisfacció poder destacar el valor personal d’aquestes gimnastes i l’harmonia del brillant equip que representa Espanya en la màxima competició mundial. A més a més amb l’spot Freixenet posarà en escena el que es considera un esport minoritari.Un any més l’agència que rodarà l’anunci és JWT que, sota la direcció creativa d’Alex Martínez, vol que sigui un brindis “rítmic, festiu i gratificant”. La producció va a càrrec de l’empresa OXIGENO i en la direcció repeteix el premiat Kike Maillo, que ja ha col·laborat en altres ocasions amb l’empresa sadurninenca.

També et pot interessar

Comentaris