Josep Maria Albet és reelegit com a president de la DO Penedès

15/06/2015 - 12:27h
Josep Maria Albet i Noya serà quatre anys més president del Consell Regulador de la DO Penedès. El viticultor i elaborador va ser reelegit en el transcurs del ple del consell, que va tenir lloc dissabte, i al qual van assistir la majoria de vocals de la junta.

Albet va ser reelegit per seguir endavant amb la tasca que ha fet aquest darrer mandat, quatre anys durant els quals s’ha potenciat molt la promoció i la comunicació dels vins del Penedès i el seu territori. De fet, després de ser confirmat en el càrrec, Josep Maria Albet va explicar que seguirà apostant per millorar en aquests punts, que el president sempre ha considerat claus per posicionar la denominació d’origen entre les millors del món.
En aquesta línia, el responsable de la DO Penedès va assegurar que es treballarà per reforçar la notorietat de la marca Penedès, així com que se seguirà invertint temps i esforços per continuar amb els projectes que el Consell Regulador té actualment sobre la taula. Entre aquests destaca la proposta de subzonificació del territori, que està previst classificar-la en set zones diferents depenent de les característiques dels vins que se’n produeixen. En la presentació del projecte de les noves subzones, Albet va dir que no és probable que es pugui comercialitzar vins amb les noves nomenclatures abans del 2016.

També et pot interessar

Comentaris