Nova jornada de macronetworking aquest dijous al Vendrell

Avatar
06/10/2014 - 11:52h

El Vendrell celebrarà aquest dijous una nova edició de la jornada Macronetworking empresarial, un dels principals esdeveniments que organitza la Xarxa Emprenedora del Vendrell per fomentar la relació entre les empreses. Tindrà lloc a l’Hotel Vita Coma-ruga, a partir de les 9.30 h.
Es tracta d’una activitat que té un format de trobada d’entrevistes curtes i bidireccionals entre les empreses participants, i està inspirat en l’speed-dating, però adaptat al món empresarial. En cadascuna de les entrevistes, els participants han d’exposar, de forma breu, clara i concisa, què fan i quines oportunitats de col·laboració hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

La previsió és que, durant tota la jornada, els empresaris participants obtinguin una nova xarxa de contactes, generant una primera trobada entre empreses tant del Penedès com d’arreu de Catalunya, i dels quals -segons l’organització de l’esdeveniment- de ben segur se n’obtindrà un rendiment a mitjà i llarg termini, com ja s’ha demostrat en actes d’aquest estil.

L’objectiu és aconseguir que les empreses participants obtinguin més de 50 contactes. En un sol dia, els assistents podran donar a conèixer la seva activitat, trobar nous proveïdors, col·laboradors i/o clients, i, en general, establir nous contactes i desenvolupar idees i projectes per al futur del seu negoci.

L’activitat és gratuïta i els assistents només han de pagar la quantitat de 25 euros, corresponents al càtering.
Les experiències anteriors, com ara la jornada Getting Contacts, celebrada l’any 2010, amb una participació de més de 150 empreses, i l’edició del Macronetworking de l’any passat, amb un centenar d’assistents, confirmen que es tracta d’una eina útil per a les empreses a l’hora d’establir relacions a diferents nivells: aconseguir nous clients, proveïdors i col·laboradors d’una manera fàcil, directa, gratuïta i sense grans desplaçaments.

Més informació al 900 33 88 33 o a l’adreça de correu electrònic: espaiempresarial@leina.org.

També et pot interessar

Comentaris