Nous cursos de formació al Vendrell

13/08/2014 - 08:46h

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell ha tornat a preparar nous cursos de formació per a aquesta temporada. Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre s’han preparat diferents activitats obertes a tothom.

En aquests mesos hi ha la possibilitat d’assistir a cursos d’anglès, rus i alemany en diferents nivells i horaris. També s’ofereixen cursos de guitarra, arts aplicades i un taller de fondant, així com un de dansa del ventre al Centre Cívic de Coma-ruga.

A part d’aquests cursos temàtics, es realitzaran sessions d’informàtica al Centre Cívic L’Estació. Són gratuïtes i estan adreçades a persones que no tenen cap contracte laboral, jubilats i joves fins a 24 anys.

Per poder inscriure’s en aquests cursos, cal estar empadronat al Vendrell. El dia de les inscripcions serà imprescindible presentar el DNI actualitzat o el volant d’empadronament, així com la targeta de l’atur. Cada persona podrà fer un màxim de dues inscripcions, i no es podrà fer més d’un curs per persona i trimestre.

Les inscripcions per als cursos d’informàtica es faran a partir del dia 8 de setembre. Es donaran números per ordre d’arribada, i a les 8 h començaran les matrícules.

Les inscripcions per a les altres activitats s’obriran el dia 9 de setembre, de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h, al Centre cívic L’Estació. Per a joves fins a 25 anys, hi haurà un 25% de descompte en tots els cursos.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 977 66 32 89, consultar el blog equipamentscivics.blogspot.com, enviar un correu electrònic a centrecivic@elvendrell.net o consultar el web www.elvendrelljove.cat.

També et pot interessar

Comentaris