Lliurats al Vendrell els premis del VII Concurs “Joves amb idees”

Joves amb idees 1r premi
07/05/2014 - 16:31h

 

L’Eina Espai Empresarial del Vendrell ha acollit aquest dimecres l’acte de lliurament dels premis de la setena edició del concurs “Joves amb idees”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’esperit emprenedor entre els joves a través d’activitats didàctiques que potencien la participació i el treball en grup.

Després d’una primera fase de sensibilització, en la qual els joves van assistir als “Seminaris i Tallers de Generació d’Idees i Creació d’Empreses”, es va dinamitzar el concurs d’idees de negoci. Enguany, han participat 87 alumnes i s’han presentat 19 projectes, dels quals el Jurat va escollir set finalistes. Aquests van ser els encarregats de presentar les seves idees en l’acte de lliurament de premis. El Jurat dels premis, presidit pel director de la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses de la URV, Pere Segarra, va atorgar els següents premis entre els finalistes:

Primer premi, dotat amb 400 euros, pel projecte “L’espectre”, de Júlia Arroyo, Laia Casabella, Iris Blay i Laia Santacana, de l’Institut Baix Penedès. Van presentar productes alimentaris artesanals sota la marca “la Gralla” amb l’objectiu de promocionar els balls populars del Vendrell. Aquest mateix projecte també va rebre el premi CIT, que valora la relació amb el Vendrell (100 euros).

Joves amb idees 2n premiSegon premi (300 euros), pel projecte “Estuditeka”, d’Aroa Arrufat i Mariana López de l’Institut Andreu Nin. Van presentar una pàgina web que pretén ajudar els estudiants del Baix Penedès posant al seu abast serveis de trobades d’estudi i fòrums de debat virtuals.

joves amb idees premiI tercer premi (150 euros), pel projecte “Gelvi”, de Laura Sauras i Marta Palomo, del Col·legi Sagrat Cor. Van presentar una crema de gelat totalment artesanal feta principalment per vi del Penedès, amb l’objectiu de donar a conèixer la tradició de la comarca al màxim de persones possible a través de la gastronomia, l’agricultura i la cultura del vi.

A més, tots els premiats han rebut entrades del multicinema del Vendrell, abonaments del Patronat Municipal d’Esports i vals per poder fer cursos organitzats per la Regidoria de Joventut al Centre Cívic L’Estació.

Més informació a l’edició impresa del 3d8 d’aquest divendres. 

També et pot interessar

Comentaris