L’Arboç celebra dissabte el II Mercat de segona mà

23/04/2014 - 15:55h

L’Ajuntament de l’Arboç organitza per a aquest proper dissabte, al parc de Santa Llúcia de la vila, la segona edició del Mercat de Segona Mà. L’horari del certamen serà de les 10 del matí a les 3 de la tarda i podran participar-hi persones físiques i majors d’edat. En cap cas s’admetrà la inscripció de professionals ni la venda de productes de primera mà.
Totes aquelles persones interessades podran recollir les bases i formalitzar la seva inscripció gratuïta al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l’Arboç. L’Ajuntament de l’Arboç cedirà taules o taulons a totes aquelles persones que ho sol·licitin a un preu d’1,50 euros la unitat.

Aquesta iniciativa promoguda per l’Ajuntament de l’Arboç amb l’objectiu de fomentar la cultura del reciclatge, pretén afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les “3 R”: reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.

Es tracta de donar un nou ús a objectes que encara poden ser aprofitats per algú altre, tot i que el seu propietari ja no els vulgui/necessiti i així evitar generar residus i a la vegada reduir productes d’ús escàs.

També et pot interessar

Comentaris