Endega la campanya “Comença amb Sant Jordi una primavera de premis a Calafell”

22/04/2014 - 07:44h

Des d’aquest dimecres, Sant Jordi, més de cinquanta comerços de Calafell (Poble, Platja i Segur) celebren novament la campanya “Comença amb Sant Jordi una Primavera de
Premis a Calafell”, durant la qual els seus clients tindran la possibilitat d’obtenir diversos premis, o entrar en un sorteig d’un cap de setmana a Calafell.

La campanya, que estarà en marxa fins al 18 de maig, és una iniciativa de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Calafell, i compta amb la collaboració de les associacions Fòrum Calafell i Segur Centre.

Els 54 establiments participants pertanyen a més de 20 sectors diferents: bars i restauració, boutiques de moda, roba, calçat, gelateries, regals, esports, supermercats, llibreries, fruiteries, complements, peixateries, xarcuteries, perruqueries, pelleteries, joieries, roba de nens, complements per a la llar, farmàcia, pastisseries, tendals, motos, òptiques i jardineria.

Els comerços que participen en aquesta campanya repartiran un total de 2.300 premis. Tots els clients que comprin en algun dels establiments adherits a la campanya rebran una targeta de premi directe, amb una casella central que hauran de rascar. En la casella de les targetes premiades hi apareixerà el nom i l’adreça de l’establiment on els afortunats han d’anar a buscar el premi. Així mateix, les targetes no premiades entraran en un sorteig de 4 packs de cap de setmana a Calafell, amb les despeses d’allotjament i menjars pagats.

Els premis poden ser consumicions, obsequis directes, vals de compra, descomptes en productes o serveis que cada comerç participant ha aportat.

Els comerços adherits a la campanya tindran un identificador als seus establiments, per tal que els clients sàpiguen que si hi compren tindran l’oportunitat d’aconseguir-los.

També et pot interessar

Comentaris