L’Ajuntament de Calafell realitza dos projectes per a estudiants d’ESO

24/03/2014 - 17:33h

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell s’està treballant actualment en dos projectes per donar suport als estudiants d’ESO del municipi.

D’una banda, el Casal Jove de Calafell ofereix els dilluns, de 16.30h a 20h, l’Aula d’Estudi, un espai per ajudar els alumnes a estudiar o fer els deures. Aquest servei és totalment gratuït i per utilitzar-lo no cal inscripció, sinó que el mateix dia l’alumne es presenta en aquest espai, on trobarà dos monitors que l’ajudaran en les seves tasques escolars.

Així mateix, els dimarts i dijous, de 16h a 18h, la Regidoria de Joventut també ha creat les anomenades “Tardes a la Talaia”, un espai de lleure educatiu per als alumnes de l’Institut La Talaia. Els estudiants d’aquest institut podran participar en activitats creatives, jocs d’expressió, de música o de plàstica, o també anar a l’aula d’estudi, on utilitzar el servei de reforç escolar, per facilitar la realització dels deures.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Calafell, Joaquim Vidal, afirma que “ambdós projectes són una eina que complementa la tasca que es fa des dels instituts per tal que els joves acabin els seus estudis obligatoris”.

Tant l’Aula d’Estudi del Casal Jove com les Tardes a la Talaia són activitats impartides gràcies al projecte d’Ocupació Calafell Crea, impulsat per l’Ajuntament de Calafell. Tres persones participants en aquest projecte -una pedagoga, una monitora-animadora i una educadora de carrer- són les encarregades de realitzar ambdues tasques de suport als joves estudiants de Calafell.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, de la seva banda, ha explicat que “els joves de Calafell són el nostre futur i per tant és important donar-los tot el suport perquè tinguin una bona formació”.

També et pot interessar

Comentaris