Jordi Solé presidirà l’ADEG amb l’objectiu de crear un síndic de l’empresari

jordi sole sol
03/03/2014 - 14:45h

El penedesenc Jordi Solé Tuyà serà el pròxim president de l’ADEG, l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès, en substitució de Xavier Cardona, que ha encapçalat l’entitat durant els últims vuit anys. Nascut a Vilafranca però resident a Sant Sadurní, Jordi Solé ha explicat en la seva presentació als mitjans de comunicació que se sent “preparat i avalat” per la seva trajectòria professional i que encara el repte amb molta il·lusió.

 

Tot i que continuarà amb la línia de presidència seguida pels seus precedecesors, Solé ha apuntat que volia iniciar un projecte nou que seria la creació d’un síndic de l’empresari, que seria un enllaç entre les empreses i l’administració pública, sempre donant suport a l’empresari.

Per Jordi Solé l’empresa “és un projecte social” i, per tant, dins dels seus objectius també està el fet de poder créixer en associats, que enguany arriben ja als 818.

En la trobada amb la premsa Xavier Cardona va pràcticament acomiadar-se reconeixent que durant aquests vuit anys a la presidència de l’ADEG ha tingut l’oportunitat d’enriquir-se en tots els sentits i que està convençut que Jordi Solé serà un bon president perquè, a banda de la seva trajectòria professional, ha estat al capdavant d’associacions molt importants.

Solé es convertirà en president de l’ADEG durant l’assemblea de socis de l’entitat, que es farà el dia 27 de març a les set de la tarda a la Societat La Principal El Casal de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris