Ingressa a presó un detingut per agressions sexuals al Penedès

14/11/2013 - 11:48h

El passat dissabte 8 de novembre de 2013 es va detenir a Castellví de la Marca un home de 47 anys, nacionalitat espanyola i veí de Santa Margarida i els Monjos com a presumpte autor de dues agressions sexuals, comeses a les comarques de l’Alt i Baix Penedès. La primera de les dues agressions presumptament realitzades pel detingut va tenir lloc el 27 d’octubre d’enguany a la població de Vilafranca del Penedès, quan va agredir sexualment un company de feina.
A partir de la denúncia d’aquesta primera agressió les unitats d’investigació de les comissaries de Vilafranca del Penedès i del Vendrell, coordinament amb unitats centrals del cos de Mossos d’Esquadra i sota la tutela del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Vilafranca del Penedès, es van encarregar de la localització del presumpte autor de l’agressió.

La segona agressió es va produir quatre dies després, el 31 d’octubre de 2013, a Bellvei. En aquest cas, la víctima va ser un menor d’edat escollit aleatòriament per l’agressor. Amb posterioritat, la víctima va reconèixer al detingut com la persona que l’havia agredit. Es dóna la circumstància que en ambdós casos l’agressor va utilitzar un mateix patró de conducta.

Finalment, com a conseqüència de les gestions d’investigació i gràcies a la col·laboració ciutadana, es va poder localitzar i detenir el presumpte autor de les dues agressions, el qual portava dies amagat en una zona boscosa propera a la població de Castellví de la Marca.

Cal destacar que el detingut ja havia estat condemnat anteriorment per similars i de la mateixa naturalesa. El Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia de Vilafranca del Penedès va decretar l’ingrés a presó del detingut. L’edició del 3 de vuit de demà en paper publicarà més detalls sobre els fets.

També et pot interessar

Comentaris