Calafell Ocupació organitza un curs sobre gestió de la imatge personal per adaptar-la al lloc de treball

16/10/2013 - 17:53h

Com gestionar la pròpia imatge per adaptar-la a una entrevista de feina? Com encaixar la imatge personal en la imatge d’empresa? Preguntes com aquestes ens poden fer guanyar o perdre un lloc de treball. És per això que des de Calafell Ocupació, el servei d’orientació laboral de l’Ajuntament de Calafell, s’ha organitzat per al proper dimecres 30 d’octubre el curs de formació “Imatge personal. Fes que jugui a favor teu!”, i en el qual es donaran resposta a aquestes i altres preguntes. L’objectiu d’aquest curs és donar les eines necessàries perquè aquelles persones que estan treballant siguin més efectives i es puguin adaptar millor a l’empresa per la qual treballen, i aquells que no tenen feina tinguin més oportunitats d’aconseguir un lloc de treball. La regidora de Treball, Sandra Suàrez, explica que “la imatge que transmetem forma part de la nostra marca personal, i saber gestionar-la ens pot obrir moltes portes en el món laboral”.

El curs té una durada d’unes tres hores i tracta sobre com valorar la importància de la primera impressió en una entrevista de feina, com es transmet la imatge personal, i com adaptar la pròpia imatge a la imatge d’empresa sense que això ens faci perdre la nostra identitat.

Al llarg del curs es treballaran aspectes com els “codis” i qualitats que formen part de la imatge d’una persona; la tipologia corporal i facial; el llenguatge de la indumentària; la comunicació no verbal; la veu i la seva influència; o el paper de la imatge en l’entrevista de feina, entre d’altres.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, recorda que “un dels objectius del nostre equip de govern és donar eines als ciutadans que els facilitin la recerca de feina, en uns moments que són especialment difícils per a molta gent del nostre municipi”.

La inscripció per assistir a aquest curs és totalment gratuïta, i s’ha de tramitar, abans del 29 d’octubre, a través del Punt de la feina (Plaça Alcalde Romeu, s/n), o del web de la Regidoria de Treball (www.treball.calafell.cat).

També et pot interessar

Comentaris