El Vendrell celebra la 158a Fira de Santa Teresa

alt
Avatar
10/10/2013 - 15:56h

El Vendrell acull fins diumenge al vespre la 184 edició de la Fira de Santa Teresa, una proposta multisectorial que aquest any arriba amb més presència de comerç local -la meitat dels 150 expositors són d’empreses del Vendrell mateix- i una atractiva oferta enogastronòmica amb el sector biennal del Mostraví, a banda de dues propostes més que també se celebren cada dos anys: la VII Biennal de Ceràmica que es pot veure a la Sala del Portal del Pardo i la Fira de Ceràmica que enguany canvia la ubicació del passeig de les Bòbiles per la cèntrica Rambla. Pel que fa a l’horari de la fira multisectorial, aquest és diàriament de les 10 del matí a les 2 del migdia i les tardes de 5 a 10 del vespre. altAlgunes dades d’aquesta Fira de Santa Teresa 2013, a la qual l’edició impresa del 3d8 d’aquest divendres dedica sis pàgines, són que ha aconseguit, malgrat la crisi econòmica, fins i tot augmentar el nombre d’estands: dels aproximadament 120 de l’any passat a un global de 150, la majoria dels quals (65) són els multisectorials que es podran veure a tota la Rambla. I també tenen molt de pes específic els 27 estands del Mostraví, la dotzena d’estands del sector de l’alimentació, els dos certàmens ubicats a la plaça de la Sardana; i els 21 estands de la Fira de Ceràmica, a l’espai de la Rambla entre l’antiga biblioteca i la font modernista de davant del Centre Cívic l’Estació.

L’oferta d’estands es completa amb els 11 expositors del sector de l’automoció, com és tradicional coordinat pel Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell i que es pot visitar a la zona de l’aparcament gratuït del barri del Puig i el Pèlag; i els 14 estands de l’anomenat Racó de l’Art, que enguany no s’ubica al carrer dels Cafès, sinó al carrer Apel·les Fenosa, al barri del Puig.

I una de les novetats de la Fira de Santa Teresa 2013 és un circuit de karts que permetrà gaudir d’exhibicions, i també d’un circuit de prova, tot plegat al sector de l’automoció.

La Fira de Santa Teresa 2013 també compta amb l’habitual programa d’actes lúdics paral·lels, que publiquem íntegrament en l’edició impresa del setmanari. Amb tot, desapareixen d’aquest programa el Fira Festival organitzat l’any passat per la colla castellera dels Nens del Vendrell i tampoc no hi haurà concerts nocturns per a un públic eminentment juvenil. En canvi, sí que hi haurà un concert que és novetat d’enguany: un concert-vermut dissabte al migdia.

I, finalment, una de les propostes lúdiques més importants és la diada castellera de diumenge, a la una del migdia, a la Rambla i amb la presència dels Nens del Vendrell, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i la Colla Joves Xiquets de Valls. El 3d8 informem sobre les intencions de les tres colles.

També et pot interessar

Comentaris