Acord de col·laboració entre l’Ajuntament del Vendrell i el portal Cursat.com

25/09/2013 - 10:42h

El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, i l’administrador de Cursat Portal Formació SCP, Raül Gil, han signat un conveni de col·laboració perquè l’oficina de col·locació L’Eina pugi fer servir de forma gratuïta els serveis del portal web “Cursat.com”. L’Eina té la ferma voluntat de desenvolupar polítiques de foment de l’ocupació, de dinamització econòmica i de creació d’empreses en l’àmbit territorial de la seva influència, per oferir un ventall ampli de serveis com la informació, l’assessorament, la formació, etc, i treballar de forma cooperativa amb diferents empreses, entitats i institucions del món empresarial.

Per això, L’Eina del Vendrell farà ús del Cursat.com, un portal web que es va posar en marxa el novembre de 2011, que es dedica a la publicació de cursos de formació d’àmbit estatal, dividit per províncies. Els cursos els gestionen directament els centres docents a través del tauler d’administració que es posa a la seva disposició, sempre que s’hagin registrat amb les dades pertinents en el portal.

Amb aquest acord de col·laboració, L’Eina donarà a conèixer i publicitarà els cursos de formació que es realitzen en les seves instal·lacions, i Cursat.com obtindrà contingut per al seu web.

També et pot interessar

Comentaris