Lliurats els premis de la tercera campanya de dinamització del Pla de Barris del Vendrell

alt
Avatar
08/07/2013 - 15:25h

El Vendrell ja ha lliurat els premis de la tercera campanya de dinamització comercial que, sota el títol “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”, han organitzat enguany 20 barris de Catalunya de 17 municipis, i que a la capital del Baix Penedès ha comptat amb la col·laboració del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT). En un acte a la plaça Vella, la regidora de Comerç, Àngels Turdiu; la regidora de Pla de Barris, Laia Gomis, i els membres del comitè d’avaluació del Pla de Barris que es reunia al Vendrell, van fer el lliurament del premi comú dels 20 barris que participen en la campanya a Montse Cañellas. L’afortunada podrà gaudir d’interessants experiències en tots els 17 municipis catalans adherits a la campanya, ja que el premi inclou visites guiades, estades, àpats, lots de productes típics, entrades per a espectacles i vals de descomptes, entre altres.

I en un altre acte, aquest cop al carrer Montserrat, es va fer el lliurament dels 10 lots de productes cedits pels comerciants del nucli antic del Vendrell participants en la campanya a les guanyadores següents: Maria Esvertit, Maria Lobato, Dolors Payan, Victoria Fernández, Pepita Bernal, Maria Àngels Simon, Rafaela Espejo, Patricia Sánchez,  Marcelina Castellví i Ester Sánchez.

El sorteig dels premis es va celebrar en un acte públic a la placeta de Jaume I el passat 21 de juny.

Les Regidories de Pla de Barris i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell, a més del CIT, han agraït novament la important adhesió dels comerciants a la campanya, ja que sense la seva participació aquesta iniciativa no hauria estat possible. També han fet extensiu l’agraïment als dos propietaris dels locals buits que han cedit, durant tot el mes de juny, els seus aparadors per fer l’exposició dels premis.

També et pot interessar

Comentaris