Deu instal·lacions plàstiques al Claustre de Sant Francesc fins a finals de juliol

alt
11/06/2013 - 13:36h

Fins a finals del mes de juliol es podran veure al Claustre de Sant Francesc les 10 instal·lacions plàstiques que es van realitzar aquest passat diumenge durant el transcurs del taller “Et regalo la paraula”, impartit per les artistes vilafranquines Marta R. Peribánez i Elisabet Rius. El taller formava part del Cicle Paraules al Claustre i + organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i també estava inclòs dins el Festival En Veu Alta que aquesta darrera setmana ha tingut lloc en diferents indrets de la nostra comarca.
Amb els materials proporcionats per les artistes i també subjugats per l’emblemàtic espai del Claustre del Sant Francesc les deu persones que van assistir al taller van crear a partir d’una paraula escollida a l’atzar un “haiku” sobre el qual després cadascú va crear una instal·lació plàstica.

La pluja, el sol, la llum, l’aire, el vent, els ocells, les magnòlies , la sàlvia, el romaní, l’escorça i la pedra van acompanyar als participants del taller que van deixar la seva petja artística en diferents indrets del Claustre. Tots els elements es van integrar de la manera més natural a les obres que cadascú va crear durant les quatre hores de durada del taller.

Així doncs, fins a finals del mes de juliol, totes aquelles persones que visitin i es passegin pel Claustre de Sant Francesc es trobaran amb aquestes instal·lacions que no fan altra cosa que acompanyar i aprofundir encara més amb les sensacions de calma, silenci, llum i bellesa que transmet el propi espai.

També et pot interessar

Comentaris