Comença la preinscripció pels programes PQPI del Vendrell

Avatar
06/05/2013 - 12:06h

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell informa que fins al proper divendres dia 17 de maig estan obertes les preinscripcions per als programes Pla de Qualificació Professional Inicial, del Pla de Transició del Treball (PQPI-PTT), per al curs 2013-14. Els programes comptaran amb un total de 31 alumnes: 15 es formaran com a auxiliars de reparació i manteniment de vehicles lleugers i la resta com a auxiliars en vendes, oficina i atenció al públic. Les preinscripcions es poden fer a la seu del PQPI-PTT, a l’avinguda de les Escoles, s/n (entre l’aulari de l’EINA i l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa), en horari de 2/4 de 10 del matí a una del migdia, de dilluns a divendres.

La sol·licitud de preinscripció ha d’anar acompanyada de: 1. Formulari de sol·licitud d’inscripció (es pot descarregar al web d’Educació, http:www.elvendrelleduca.cat o al web de la Generalitat de Catalunya, http://www.gencat.cat); 2. Original i fotocòpia del DNI/NIE de l’alumne; 3. Quan el domicili habitual no coincideix amb el DNI/NIE o en cas de persones estrangeres que presenten passaport: certificat d’empadronament o volant municipal de convivència; 4. Certificat acadèmic per a la preinscripció en un programa de qualificació professional inicial (l’emet l’institut de secundària); 5. Si l’alumne és menor d’edat, original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació; i 6. Si l’alumne és menor d’edat, original i fotocòpia del DNI/NIE del pare, mare o tutor legal.

La matriculació serà del 2 al 12 de setembre. Els PQPI-PTT els impulsen conjuntament el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Vendrell, aportant-hi recursos econòmics, estructurals i de professorat.

També et pot interessar

Comentaris