Ser h(u)ome*?(a), del sadurninenc Ian Bermúdez, es presenta dijous a la Biblioteca de Sant Sadurní

18/02/2013 - 10:55h

El proper dijous 21 de febrer la Biblioteca Ramon Bosch de Noya presentarà el llibre Ser h(u)ome*∞(a), de l’escriptor sadurninenc Ian Bermúdez. L’acte serà a les 8 del vespre a la Sala d’Adults de la Biblioteca.Ian Bermúdez Raventós va néixer a Sant Sadurní el 1979, és llicenciat en filologia anglesa per la Universitat de Barcelona, Màster en traducció i localització angleses per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i el 2012 va editar aquest llibre de poemes que parla del fet de ser una persona ‘trans’, entenent que dins d’aquest nom hi ha persones transsexuals, però també moltes més. És un llibre que parla de la diferència i de com es poden sentir les coses des d’unes altres sexualitats i gèneres.
L’acte el presentarà el poeta sadurninenc Santi Borrell i s’hi interpretaran i recitaran els poemes de Bermúdez a partir d’objectes simbòlics, combinant-los amb peces musicals de flauta travessera interpretades pel músic Daniel Argila. L’activitat es complementarà amb una petita mostra de llibres sobre la transsexualitat i, en finalitzar la lectura dels poemes, s’obrirà un espai de debat entorn aquest tema amb l’objectiu de donar-lo a conèixer i ajudar a normalitzar la vida d’aquestes persones.

Per més informació us podeu dirigir a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya, al carrer Sant Pere 36, trucar al telèfon 93 891 20 33, al correu biblioteca@santsadurni.cat o al web www.bibliotecasantsadurni.blogspot.com
 

També et pot interessar

Comentaris