Agustí Torelló Mata, patrocinador oficial de la Christmas Race 2012

Avatar
21/12/2012 - 10:01h

Per primera vegada a la seva història, el cava Agustí Torelló Mata és el patrocinador de la Christmas Race. L’edició 2012 d’aquesta cursa de vaixells de vela se celebra fins diumenge a les aigües de la badia de Palamós, al Baix Empordà.
La Christmas Race, que enguany arriba a la seva 37a edició, és una de les regates amb més ressò internacional. Aquest any hi prendran part més de 250 embarcacions de 23 països. La Christmas Race és la més antiga de les Regates internacionals de Catalunya, i ha estat bressol de molts regatistes destacats i és cita obligada per la majoria de Federacions Europees que hi troben un entorn òptim per formar els seus futurs regatistes. Un exemple són Anna Corbella, pionera de la vela oceànica femenina, i Gerard Marín, que va ser el navegant més jove en l’última edició de la Barcelona World Race. Els dos van començar a la Christmas Race, i ara formaran equip en la pròxima edició de la Barcelona World Race del 2014.

A Agustí Torelló Mata s’han mostrat convençuts que formar part d’aquesta iniciativa, que s’ha fet gran gràcies a l’esforç entre diverses entitats del territori com el Club de Vela Palamós, el Club Nàutic Costa Brava i la Federació Catalana de Vela, “només pot aportar-nos valors positius”.

Des de l’ajuntament de Palamós, també es va valorar molt positivament el fet que Agustí Torelló Mata doni el seu suport a aquest esdeveniment, ja que, segons la seva alcaldessa, Maria Teresa Ferrés, “és d’agrair que petites empreses del territori es vinculin a esdeveniments que son top 10 a Catalunya”.

També et pot interessar

Comentaris