El 3d8 torna a la Franja de Gaza

alt
29/11/2012 - 18:34h

“Costa fer riure les criatures a Gaza. Els seus ulls semblen apagats”. Aquest és el titular de la primera crònica que el 3d8 publica aquest divendres, dia 30 de novembre, de Maria del Mar Fernández, l’advocada penalista, traductora jubilada i membre de l’organització catalana NOVA pel treball no-violent en favor de la resolució de conlictes internacionals que torna a ser a Palestina com a enviada especial del setmanari. altFernández va arribar al just unes hores després que entrés en vigor l’alto el foc decretat arran de la darrera onada bèl·lica d’Israel.

Maria del Mar Fernández ja va explicar fa uns mesos en aquest setmanari la seva activitat pacífica per mirar d’evitar, com acostuma a passar, que vaixells israelians disparin als pescadors palestins; i per deixar constància internacional dels incidents en aquest sentit, ara explicarà com viu la Franja de Gaza els dies posteriors a l’agressió israeliana en territori palestí.

altFernández anirà enviant diverses cròniques de la seva nova estada a Palestina, que el 3d8 reproduïrà en pàgines de l’edició en paper i en aquest mateix web.

També et pot interessar

Comentaris