La Fira de Santa Teresa del Vendrell 2012 comptarà amb les mostres de cervesa i gastronomia biennals

alt
02/10/2012 - 14:40h

Aquest dimarts s’ha presentat tota la programació de la Fira de Santa Teresa del Vendrell 2012, la qual se celebrarà entre els propers dies 11 i 14 d’octubre i, a més del certamen multisectorial de cada any, comptarà com cada dos anys amb una mostra de cervessa internacional i les Jornades Gastronòmiques. A causa de la crisi, el certamen comptarà amb una vintena menys d’estands firals i el pressupost també s’ha reduït, en uns 30.000 euros. La reducció d’estands farà que es resituïn els de la Rambla, en un canvi que podria tenir una continuïtat més important l’any que ve; però hi haurà, en canvi, més estands d’automoció a la zona del Pèlag -de 17 empreses expositores s’ha passat a 21-.

Quant a la mostra de cervesa, es podran degustar diverses marques per 6 euros i també hi haurà degustació gastronòmica, a les jornades temàtiques que, organitzades per ‘Les Cuines del Vendrell’, se celebraran a la zona de la plaça de la Sardana.

Pel que fa al pressupost de la fira vendrellenca, ha baixat per la crisi dels aproximadament 189.000 euros a un màxim de 160.000 euros, però, segons l’alcalde, Benet Jané, el certamen que arriba a la 183 edició es reinventa i mantindrà la qualitat i el nivell de participació popular dels darrers anys.
 
Com cada any, la Fira de Santa Teresa del Vendrell comptarà amb molts actes lúdics paral·lels. Per veure la programació complerta -que inclou un festival de música organitzat per la colla dels Nens del Vendrell, divendres 12, cliqueu aquí.

També et pot interessar

Comentaris