Tot a punt pel XV Mercat Medieval Calaphel

23/08/2012 - 11:39h

Calafell iniciarà dijous que ve la quinzena edició del Mercat Medieval Calaphel, que té lloc cada primer cap de setmana de setembre al centre del nucli del Poble, concretament al voltant del castell i dels carrers històrics a la zona. El primer acte previst per dijous serà un sopar medieval a la plaça de Catalunya, a partir de 2/4 de 10 de la nit i que inclourà coca de recapte, pollastre rostit amb prunes i pinyons i mel i mató. També hi haurà malabars, danses, actuacions còmiques i música, entre d’altres. Caldrà anar-hi disfressat de l’època i les entrades, al preu de 20 euros, es venen anticipadament a Cal Bolavà i la Fonda Antiga.

Divendres 31, a les 6 de la tarda obrirà el recinte del mercat, amb danses col·lectives de palau amb la presència dels prínceps. A les 7 hi haurà una recreació d’una venda d’esclaus. A les 8 es podrà seguir l’espectacle inaugural, amb la “Llegenda del jove Calafell”. I a 2/4 de 10 de la nit es farà un espectacle d’animació amb “El conjur dels bruixots”.

Dissabte i diumenge, dies 1 i 2 de setembre, a les 11 del matí es podrà seguir un pregó itinerant amb els monjos, el bisbe i l’escolanet. A 2/4 de 12 del migdia hi haurà una actuació de ballarines àrabs. A les 12, el grup Xarop de Canya protagonitzarà una cercavila. A la una del migdia, actuarà al recinte del Mercat Medieval de Calaphel 2012 un faquir. I encara al migdia hi haurà també a la una un torneig medieval i a 2/4 de 2, novament ballarines àrabs.
I a les tardes del mateix cap de setmana, a 2/4 de 6 es faran danses medievals, a 2/4 de 7, novament actuació de ballarines àrabs; a les 7 es recrearà una venda d’esclaves, a les 8 es podrà seguir una nova actuació de ballarines àrabs, a 2/4 de 9 es repetirà “El conjur del bruixot” i, en un acte que només es farà dissabte 1, a 2/4 de 10 de la nit, es podrà gaudir d’un espectacle de foc.

D’altra banda, al Castell de la Santa Creu de Calafell, de dimarts a divendres que ve, hi haurà unes jornades medievals, amb tallers, visites temàtiques i teatralitzades. Es pot trobar més informació a www.ciutadellaiberica.com o al 977 69 46 83.

I dissabte 1, a 2/4 d’11 de la nit, Arianna Savall actuarà al Castell de Calafell, al preu de 6 euros.

També et pot interessar

Comentaris