Sortejada la segona campanya comercial del Pla de Barris del Vendrell

25/06/2012 - 10:03h

Celebrat el sorteig de la segona campanya de dinamització comercial del Pla de Barris del Vendrell. La segona campanya de dinamització comercial que porta per títol “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”, organitzada per 12 barris de Catalunya, que al Vendrell compta amb la col·laboració del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT), ha arribat al seu final amb una gran participació.

Divendres 22, al migdia, a la plaça del Tívoli, es va fer el sorteig dels 6 lots, que estan exposats en un local del carrer del Peix, amb tots els tiquets de compra dels establiments adherits que s’han recollit a les urnes que hi havia a l’oficina del CIT (carretera del Doctor Robert), al Mercat Municipal i al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament (plaça Vella).

El proper dijous 12 de juliol, a les 12 h, al local ubicat al carrer del Peix, número 3, tindrà lloc el lliurament dels lots als guanyadors i a les guanyadores del sorteig: – del lot 1, de productes i serveis de Catalunya, ha estat Loli Silvestre (amb un tiquet del Mercat
Municipal); – dels lots 2, 3 i 4, de productes d’establiments del nucli antic, han estat Maria Piñol (amb un tiquet de Queviures Servé Cugat), Nati Codina (amb un altre tiquet de Queviures Servé Cugat) i M. Carme Ruiz (amb un tiquet de Polleria Marysa), – i dels lots 5 i 6, de productes del Mercat Municipal, han estat José Antonio Rodríguez (amb un tiquet d’Equivalenza) i Àlex Hidalgo (amb un tiquet de Llibreria Nogués).

Les regidories de Pla de Barris i de Promoció Econòmica, a més del CIT, agraeixen la important adhesió dels comerciants a la campanya, ja que sense la seva participació aquesta iniciativa no hagués estat possible, diuen. També agraeixen la cessió dels productes típics del Vendrell que formen part del lot de Catalunya, que és el mateix per als 12 barris de la resta del país que també han realitzat la campanya de forma simultània.

També et pot interessar

Comentaris