Maria Rosell és escollida per encapçalar la nova executiva local de CiU

alt
10/05/2012 - 16:45h

El grup municipal de Convergència i Unió a Sant Sadurní va escollir dilluns el nou comitè executiu de l’agrupació, en el transcurs de l’assemblea de militants de la formació. La novetat més destacada de la reunió va ser el canvi de presidència de l’executiva local, que ara lidera la cap de llista dels convergents sadurninencs i regidora al consistori, Maria Rosell. Rosell substitueix en el càrrec a Jaume Aragonès, que ha exercit les funcions de president els darrers quatre anys.
En el seu parlament després de ser escollida per encapçalar la formació, Rosell va voler agrair la tasca que Aragonès ha fet al capdavant del partit i va definir quins són els objectius que s’ha marcat en aquesta nova ocupació, entre els que hi ha la millora del Sant Sadurní del segle XXI o la recuperació de l’alcaldia de la capital del cava.

Maria Rosell aposta clarament per un partit “obert” i per això va anunciar que el local de CiU seguirà oferint atenció a tots els ciutadans que ho vulguin el primer i tercer dilluns de cada mes. Rosell va presentar la nova executiva que inclou moltes cares noves. Els que en formen part són: Laura Salvador(JNC), Xavier Vidiella, Àngels Canals, Lluís Coll, Vanessa Domingo, Lluís Esteva i David Martínez (JNC).

L’acte va comptar amb la presència del nou Secretari d’Organització de CDC i diputat al Parlament, Josep Rull, que va recordar la mala situació econòmica per la que travessa el país, i les traves amb que es troba la Generalitat per gestionar els seus recursos. per això, va insistir en la importància de que Catalunya aconsegueixi el pacte fiscal, un fet que donaria “llibertat” a tots els catalans.
 

També et pot interessar

Comentaris