Els Castellers de Vilafranca actuaran a Nova York al juny

03/05/2012 - 08:27h

 Els Castellers de Vilafranca actuaran a Nova York aquest mes de juny, segons es va informar en el darrer assaig de la colla. Tot i que encara falta acabar de concretar el programa d’actuacions i que s’espera la resolució de detalls relacionats amb la gestió de permisos i assegurances per part de la Generalitat, des de la colla s’indica que hi ha moltes possibilitats de tirar endavant un projecte en el qual la junta fa tres mesos que hi treballa.
L’estada dels verds a Nova York, del 19, dia de sortida, al 25 de juny, data d’arribada a Vilafranca, coincidiria amb la presentació als Estats Units del documental “Enxaneta” i en el qual la colla hi té un paper rellevant. Es dóna la circumstància que per aquelles dates el president de la Generalitat, Artur Mas, també serà a Nova York per participar en una trobada amb empresaris.
De moment, els únics detalls que es coneixen són que l’expedició la formarien 125 castellers per dur a terme un nombre encara indeterminat d’actuacions a la ciutat, amb la voluntat d’aixecar-hi castells de vuit.


També et pot interessar

Comentaris