El Patronat de Turisme i VINSEUM participen al Saló Internacional de Turisme a Catalunya

16/04/2012 - 11:51h

Enguany el VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya i el Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca participen a la 21ª edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) que es celebrarà al recinte firal de Montjuïc de Barcelona del 20 al 22 d’abril del 2012, de 10h a 20h.
Cal destacar que en aquesta ocasió ambdues entitats hi seran presents amb estand compartit amb l’objectiu de difondre les activitats que organitzen periòdicament i projectar-se com a centres d’interès dins la marca enoturismePENEDÈS.
El Saló Internacional del Turisme de Catalunya acull una àmplia mostra d’expositors del turisme a nivell internacional per tal de promoure un ventall de propostes turístiques entre els professionals catalans del sector, comptant també amb un gran nombre de professionals internacionals que s’acosten a Barcelona amb l’objectiu de recollir informació de cara a l’organització de futures propostes turístiques.

Cal destacar que el divendres 20 els actes aniran dirigits a un públic de caire més professional, mentre que el dissabte i diumenge s’organitzaran activitats dirigides al públic general.

Des del VINSEUM i el Patronat de Turisme es presentaran una sèrie d’activitats dirigides a un públic ben divers:

Divendres 20 d’abril
16 a 18:30h. Demostració de l’ofici de cisteller

Dissabte 21 d’abril
11 a 11:30h. Escola dels sentits
12 a 12:30h. Mostra de balls folklòrics dels Capgrossos de Vilafranca
17 a 17:30h. Mostra de balls folklòrics dels Capgrossos de Vilafranca

Diumenge 22 d’abril
13 a 13:30h. Presentació del Menú VINSEUM, inclourà un tast final
17 a 18:30h. Demostració de l’ofici de boter.

Entre tots els que s’acostin al nostre stand al llarg dels tres dies i deixin les seves dades de contacte, sortejarem 3 packs consistents en 2 Menús VINSEUM + 2 entrades per una ruta patrimonial per Vilafranca del Penedès (a escollir entre les diferents rutes patrimonials).
.
Convidem tothom a assistir al SITC i conèixer les últimes tendències en turisme. Podeu passar-vos pel VINSEUM o per l’Oficina de Turisme de Vilafranca (c/ de la Cort, 14) i us donarem una invitació per a assitir al Saló Internacional del Turisme de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris