Convocada una vaga de neteja al Vendrell

02/02/2012 - 17:51h

Els treballadors del servei de neteja del Vendrell començaran una vaga indefinida el proper divendres 17 de febrer. Segons que han anunciat aquest dijous, dia 2, a la tarda, la vaga començarà a les 6 del matí d’aquell divendres. Des del sindicat UGT han explicat que no s’està duent a terme cap actuació per tal de desbloquejar l’actual situació i donar resposta als temes pendents com són la solució possible acomiadament a 25 persones, a través d’un ERO temporal aquest any, i el cobrament de la nòmina del mes de gener.

Des del sindicat han lamentat aquesta passivitat del consistori, tot i les declaracions del regidor Jaume Domingo, qui va assegurar al ple de dimarts qe no hi hauria problemes de cobrament i que l’empresa, segons l’Ajuntament, no tenia la intenció d’acomiadar a cap treballador.

Segons han explicat els afectats, aquesta convocatòria de vaga no acabarà fins que els treballadors no cobrin la nòmina impagada corresponent al mes de gener, però no es descarta que el mes de febrer es reactivin les mobilitzacions.

Més informació en l’edició impresa d’aquest divendres, dia 3.

També et pot interessar

Comentaris