El Most està servit

11/11/2011 - 12:05h

 Dijous es va inaugurar a Vilafranca el Most Festival, el primer certamen dedicat al vi i al cava de tot l’Estat. 

 

Durant l’acte, que va omplir la platea del teatre del Casal, es va fer lliurament del Premi honorífic Jean Leon a l’actriu Mercedes Sampietro per la seva trajectòria . L’actriu va rebre, per sorpresa, el premi de mans de les seves companyes i amigues Montse Guallar, Francesca Piñón i Mª Antonia Rovira.

 

A la inauguració,  també es va projectar la pel·lícula 5 metros cuadrados de Max Lemcke, inclosa a la secció Gran Reserva del festival, que va ser presentada pel periodista Jaume Figueras, que va arrencar els aplaudiments del públic en recordar l’empresari de cinema vilafranquí Francesc Olivella. Al final de la sessió hi va haver una degustació de vins Mas Rodó i caves Vilarnau acompanyats del pa dexarel·lo que ha elaborat per a l’ocasió el forn Parés.

El festival continua durant tot el cap de setmana amb diverses projeccions que es complementen amb tastos de vi i cava en diferents establiments del recinte del certamen. Diumenge al migdia, a la capella de Sant Pelegrí, es donarà a conèixer el veredicte del jurat i la cloenda, al cinema Kubrick, es farà a les set de la tarda amb la projecció de la pel·lícula, “Le Havre”.

També et pot interessar

Comentaris