El ple de Calafell aprova poder contractar professors a Cal Bolavà i conserges d’escola

19/09/2011 - 09:44h

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat definitivament la modificació pressupostària que permet contractar
professors a Cal Bolavà i conserges a les escoles municipals. El ple calafellenc ha acordat desestimar les al.legacions presentades pel grup municipal del PSC i aprovar definitivament la modificació de crèdit pressupostari que permetrà la contractació de serveis urgents que, a hores d’ara, no estaven contemplats en el pressupost 2011.
Amb l’aprovació definitiva d’aquesta modificació de crèdit, doncs, es podrà fer front a la contractació de professors de Cal Bolavà, de conserges per als CEIPS i pagar els serveis extres que la policia local fa durant l’estiu. Tal i com ha explicat la regidora d’Hisenda, Montse López, “aquests serveis no s’haguessin pogut dur a terme sinó haguéssim fet aquesta modificació pressupostària, i són serveis del tot imprescindibles en el nostre municipi”.
Cal recordar que, tot i que aquests serveis sí que van ser publicitats per l’anterior equip de govern, encapçalat pel PSC, aquest en canvi no va preveure les partides necessàries per contractar-los. És per això que, amb data 5 d’agost, l’actual equip de govern (CiU i PP) va fer una modificació pressupostària en la qual es donava de baixa la partida destinada a contenidors per a la recollida soterrada de la brossa a la Platja de Calafell, per tal de destinar-la a aquests altres serveis més urgents. Cal destacar que actualment aquests contenidors no estan fets i tampoc està prevista realitzar l’obra durant el present exercici, ja que aquesta depèn del consell comarcal, i aquest encara l’està estudiant.
Les al.legacions presentades pel PSC demanaven la incorporació de romanents de l’any 2010 a la modificació de crèdit, cosa que “no té res a veure amb l’objecte de la modificació pressupostària, ni afecta de manera directa a aquesta modificació”, com ha
explicat la regidora d’Hisenda, Montse López. És per això que l’equip de govern (CiU i PP) ha resolt desestimar aquestes al.legacions.
Els grups de CiU, PP, i UAM han votat a favor de desestimar les al.legacions, i el PSC s’hi ha abstingut.

També et pot interessar

Comentaris