La XVII Biennal d’Art Contemporani Català, a la Sala dels Trinitaris fins el 28 d’agost

alt
28/07/2011 - 13:31h

Del 4 al 28 d’agost a la Sala dels Trinitaris es podran visitar les obres guanyadores de la XVII Biennal d’Art Contemporani Català. L’art més jove de les terres catalanes es podrà veure aquest mes d’agost a la sala vilafranquina. Fa uns anys Vilafranca és una de ciutats que manté viva la flama cultural i en aquest context viu activament els esdeveniments culturals, apostant per l’art contemporani i acollint la Biennal d’Art Contemporani Català.
La convocatòria de la Biennal, feta per Canals-Galeria d’Art, organitzadora d’aquest certamen va seleccionar l’any 2011 11 artistes d’entre 125 artistes que van respondre a la convocatòria. Les obres escollides són representatives dels diferents corrents de les arts plàstiques que en aquests moments hi ha al nostre país.
El jurat de la Biennal 2010 representa el sector de les arts plàstiques a Catalunya i per l’edició que ara es presenta va estar format per Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat; Antoni Jové, Historiador de l’Art i Coordinador del Centre d’Art La Panera de Lledia; Àlex Mitrani, crític d’art i comissari independent; Josep Montoya, vicedegà de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona; i Aureli Ruíz, artista plàstic i visual de Reus.
Els artistes guanyadors exposats són: Larura Cuch, Mar Garcia, Daniel Gasol, Míriam Grau, Mercè Hernández, Antoni Hervás, Tamara Kuselman, Daniel Lumbreras, Ariadna Mangrané, Virginia Vallilengua i Zosen.
A banda del catàleg de la XVII Biennal que es trobarà en format paper a la mateixa Sala dels Trintaris, aquest document es pot trobar també a la pàgina web www.canals-art.com/biennal2010.html on es pot trobar tota la informació en català, castellà i anglès.
La Sala dels Trinitaris forma part de la xarxa expositiva, participant en el recorregut itinerant d’aquesta exposició durant gairebé tot el mes d’agost. L’horari de visita de l’exposició és de dilluns a diumenge de 6 de la tarda a 8 del vespre.

També et pot interessar

Comentaris