La UEP organitza dilluns la seva 4ª Nit Empresarial

28/06/2011 - 10:23h

Els jardins de Bodegas Torres de Pacs acolliran dilluns a partir de les nou del vespre la quarta edició de la Nit Empresarial organitzada per la Unió Empresarial i que estarà encapçalada pel president de la Generalitat Artur Mas, que formularà un discurs de comiat després del sopar i també contestarà a cinc preguntes que li formularan socis de la UEP.
Durant el sopar s’entregaran els nou premis empresarials que enguany, com a novetat, estan dirigits només a empreses ubicades a l’Alt i Baix Penedès. Els nou premis són aquests: millor iniciativa innovadora, millor iniciativa empresarial, millor iniciativa d’expansió internacional, millor acció formativa a l’emrpesa, millor iniciativa empresarial, millor iniciativa de responsabilitat social empresarial, al comerç o servei més dinàmic, a la millro iniciativa empresarial jove i també a l’entitat més activa en la promoció del Penedès.

Després dels premis hi haurà un buffet fred i clourà l’acte Artur Mas. Un dels objectius de la Nit Empresarial és donar suport a les empreses del Penedès, que és necessari que actuin i siguin valentes.
Des de la UEP el seu president, Albert Calzada, va explicar durant la presentació de l’acte que “el leitmotiv de la jornada és confiança en les propies possibiliats, treball constant i decidit i audància per assolir noves fites”. Segons Calzada aquests tres seran les eines fonamentals perquè el sector empresarial del Penedès superi l’actual context de crisi i millori la seva competitivitat”.
El gran patrocinador de la nit és Caixa Penedès, que vol col·laborar amb les empreses i sobretot estar al costat dels empresaris en temps de crisi. Per confirmar l’assistència al sopar o demanar més informació cal trucar al 93 892 54 04, al 977 18 22 99 o enviar un correu electrònic a info@uepenedes.com

També et pot interessar

Comentaris