32 candidatures opten als reconeixements culturals del Penedès

06/05/2011 - 09:56h

 La segona edició dels Reconeixements culturals que convoca l’Institut d’Estudis Penedesencs han rebut 32 candidatures repartides en els quatre àmbits establerts.
L’acte de lliurament es farà el 13 de maig al teatre Principal de Vilanova i la Geltrú i servirà per distingir persones o col·lectius que han excel·lit en l’àmbit de les arts (premi Santiago Rusiñol); recerca (premi Emili Giralt); divulgació (premi Teresa Basora), i trajectòria (premi Pau Casals).
El jurat està format per Joan Ignasi Elena, Francesc Marc Àlvaro, Salvador Butí, Joan Solé Bordes, Camil·la Pérez i Ramon Arnabat, com a president.
En aquesta ocasió l’acte estarà presidit pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell i s’espera l’assistència de més de 350 persones.
La vetllada l’amenitzarà la banda del Conservatori Municipal de Música de Vilanova, que oferirà un concert. Els premiats rebran l’escultura “Dona Fulla” del vilanoví Xavier Cuenca.
L’acte és gratuït però cal inscripció prèvia per correu o telèfon a les delegacions de l’IEP.
L’organització posarà servei d’autobus, que sortiran de Sant Sadurní (18.45h), Vilafranca (19h) i de l’Arboç (18.45h) i el Vendrell (19h).

També et pot interessar

Comentaris