Junts pel Vendrell, la coalició d’ERC i Rcat, presenta tota la candidatura

14/04/2011 - 15:57h

Junts pel Vendrell, la coalició que engloba ERC i Rcat i que encapçala el bateria dels Lax’n’Busto, Jaume ‘Jimmy’ Piñol, va presentar aquest dimecres al vespre la seva llista. En un acte al Portal del Pardo, Piñol es va mostrar il·lusionat davant el nou repte polític, i va destacar que Junts pel Vendrell aporta “frescor” amb una llista que conté un 60% d’independents.
Val a dir que aquesta setmana s’ha sabut que Democràcia Catalana finalment no serà al projecte encapçalat per Piñol. El partit de Joan Laporta només es pot presentar en coalició a Barcelona, mentre que a la resta del país els seus membres ho han de fer com a independents. Diferències sobre els llocs a la llista han fet que Josep Maria Calaf hagi decidit renunciar a formar-ne part.
També sobre el projecte de Junts pel Vendrell, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha fet públic un comunicat del perquè no es va afegir a aquest projecte de forces polítiques independentistes. Per llegir-lo, cliqueu aquí.
La llista de Junts pel Vendrell
Les persones que integren Junts pel Vendrell són, per aquest ordre: Jaume Piñol, Montserrat Roig, Josep Marrasé, Ricardo Montesinos, Carme Vilar, Emili Marcillas, Xavier Todó, Teresa Heredero, Xavier Albert, Montserrat Abella, Jaume Vallès, Ramon Bitria, Àngels Domènech, Eladi Llop, Rosita Schweri, Quinti Fàbregas, Laura Villalobos, Anna Rodríguez, Rodrigo Sánchez, Eduard Fernández i Josep Maria Inglés.
Per fer propostes al candidat, es pot escriure a: jaumep.erc2011@gmail.com.

També et pot interessar

Comentaris