Es presenta Fòrum Vendrellenc, un nou partit polític al Vendrell

alt
13/04/2011 - 11:49h

Aquest dimecres s’ha presentat públicament Fòrum Vendrellenc, un nou partit polític per concórrer a les eleccions municipals del 22 de maig al Vendrell. El nou projecte l’encapçala, entre d’altres persones, Juan Jesús Espina, president del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) fins el mes de gener passat. Amb el lema ‘Llança’t pel Vendrell que somies!’, Fòrum Vendrellenc ha anunciat que ja està enllestint una llista electoral amb persones que mai no han format part de projectes polítics i a les quals, diuen, els mou la inquietud per treballar per un Vendrell que ha crescut molt ràpidament i malament, segons els capdavanters del nou projecte polític.
En breu es farà pública la llista de Fòrum Vendrellenc, però tot apunt que el mateix Juan Jesús Espina ocuparà el primer lloc. Tanmateix, a la roda de premsa de presentació, que s’ha convocat al nou local de Fòrum Vendrellenc al carrer de Pau Casals, 67, encara no ha volgut confirmar aquesta possibilitat, ni tampoc anunciar altres noms de candidats. A l’acte sí que es pot destacar que hi eren presents també Salvador Mañé, Isabel Ortega, Alberto Valls i Josep Yani.
Els impulsors de Fòrum Vendrellenc han explicat també que accepten propostes de tothom per mirar de millorar la capital del Baix Penedès, s’han mostrat a favor de convocar referèndums anuals sobre projectes de ciutat i també han comentat que no han adoptat el nom de Fòrum Cívic Vendrellenc, el moviment de debat ciutadà originat ara fa un any, perquè el nom de Fòrum Cívic ja estava registrat en algun altre municipi català.

També et pot interessar

Comentaris