La CUP del Vendrell inicia un cicle de punts de trobada

alt
06/04/2011 - 14:13h

La CUP del Vendrell ha presentat un cicle de Punts de Trobada. Segons ha explicat Aleix Mallofré, membre de la candidatura vendrellenca, “els Punts de Trobada són jornades de participació ciutadana, que versaran temàtiques concretes, i que serviran per acabar de completar el nostre programa electoral”.

La proposta es tracta de jornades obertes al públic en general i que, des de la CUP, es convidarà a participar a les entitats relacionades amb l’àmbit a tractar, ja que “ningú millor que, per exemple, les entitats culturals per explicar què és el que necessiten, quines mancances hi ha, què s’ha de millorar, què és el que ja funciona, etcètera”.
Rubén Suan, alcaldable per la CUP vendrellenca, va destacar “que són unes jornades innovadores al Vendrell ja que, encara que en altres municipis, sobretot amb presència de la CUP, fa temps que es fan, al nostre municipi serà la primera vegada que es realitzen. Són jornades que responen a la voluntat de la CUP del Vendrell d’apropar la política a la ciutadania, trencant amb el paternalisme que moltes vegades mostren els partits polítics tradicionals amb la població. Nosaltres pensem que la relació entre entitats, ciutadania, administració i representants polítics ha de ser de tu a tu”.
Per altra banda, Aleix Mallofré va remarcar que “sobretot, el que més ens agradaria seria que serveixin per generar debat, volem escoltar la opinió de la gent i que el nostre programa electoral sigui un reflex de la voluntat dels vendrellencs i vendrellenques. Volem ser l’altaveu de la gent del poble”.
Els Punts de Trobada començaran aquest divendres, dia 8, a les 8 del vespre a la Sala del Portal del Pardo. Portarà per títol “Cultura, Festes i teixit associatiu”. I divendres dia 15 serà el torn de la jornada sobre “Educació”, mentre que s’acabarà el mes amb “Energies renovables” i “Immigració”.

També et pot interessar

Comentaris